Onze luxe accommodaties in virtual reality

Twijfelt u welke accommodatie het beste bij u past of kunt u niet wachten om de accommodaties in het echt te bewonderen? Hieronder kunt u met gemak door de verschillende accommodaties wandelen.

Appartement Dorsvloer

2 persoons

Appartement Hooivak

6 persoons

Appartement Dwarsdeel

6 persoons

Appartement De Deel

4 persoons

Appartement Langsdeel

6 persoons

Bungalow Wagenschuur

12 persoons

Appartementen Schakelen

U kunt een aantal appartementen schakelen om zo tot een groter groepsverblijf te komen

Bent u met een groter gezelschap? Hier hebben wij een paar mooie opties voor. Naast ons 12-persoons bungalow Wagenschuur, hebben we nog een drietal appartementen die geschakeld kunnen worden. Zo kan een 6-persoons appartement geschakeld worden aan het 4 -persoons appartement. Zo ontstaat er een 10-persoons appartement. Koppelt u er nog eens een 6-persoons appartement aan vast, biedt dit plaats voor 16 personen.

De Deel + Dwarsdeel

10 persoons

Familie Oosterhof schreef hierover:

“Super handig zo die combinatie. Wij waren met twee gezinnen. De kinderen konden heerlijk samen Netflix kijken en knutselen, terwijl wij lekker konden bijkletsen in de woonkamer ernaast. Maar ook als je je met je eigen gezin even wilde terugtrekken. Dan deden we de deur gewoon dicht”.

De Deel + Dwarsdeel + Langsdeel

16  persoons

Familie Jongsma schreef hierover:

“Voor mijn 65e verjaardag hebben we  met het hele gezin inclusief de kleinkinderen een verblijf bij De Hofstede geboekt. We waren totaal met 14 personen en dit was voor ons dé ideale combinatie. Het 4-persoons appartement heeft alles op de begane grond, dus mijn man die wat slecht ter been is, hoefde niet naar boven”.