Hoe laat kan ik in- en uitchecken?

Op de dag van aankomst is uw accommodatie vanaf 15.00 uur toegankelijk. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Hoe ver is het vanaf de boot fietsen naar De Hofstede?
Ongeveer 10 kilometer! Geen zin om dat stuk te fietsen? In Hollum heb je meerdere fietsen verhuurbedrijven, waaronder één aan de overkant van de straat.
Zijn huisdieren toegestaan?
Huisdieren zijn in bijna alle accommodaties welkom. Alleen de appartementen Hooivak en Langsdeel zijn huisdiervrij. Per accommodatie mogen er maximaal 2 huisdieren worden meegenomen. Wij vragen een toeslag per huisdier, per verblijf.
Zijn bedlinnen en een keukenpakket inbegrepen?
Bedlinnen zit bij de huur in evenals een keukenpakket. Een keukenpakket bestaat uit een theedoek, een handdoek, een vaatwasdoek, drie vaatwasblokjes. Daarnaast is afwasmiddel, een afwasborstel en handzeep ook aanwezig.
Is badlinnen inbegrepen?

Badlinnen zit niet standaard bij de huur in maar kunt u als optie toevoegen aan uw reservering. In één pakket zit een groot badlaken, een normale handdoek, een gastendoek en een washand. Kosten per pakket bedragen €5,-

Is een kinderbed aanwezig?
In bijna alle accommodaties, uitgezonderd appartement Dorsvloer is standaard een kinderbedje aanwezig, inclusief matras, een deken en beddengoed.
Kunnen we gebruik maken van de WiFi?
Jazeker! Iedere accommodatie heeft zijn eigen snelle WiFi-spot.
Waar vind ik een supermarkt?

Op 400 meter vanaf uw accommodatie vindt u de Coop Supermarkt in Hollum.  Op Ameland bezorgt  de Spar in Ballum uw boodschappen bij uw accommodatie. 

Geen antwoord gevonden?

Staat uw vraag er niet bij? Stel de vraag direct via e-mail. Wij beantwoorden deze snel.