Informatie

Het ontstaan van De Hofstede

Na meer dan dertig jaar is voormalig (kampeer)boerderij “De Kampen” volledig verbouwd tot De Hofstede. Een kleinschalig complex met vijf luxe appartementen en een luxe bungalow.

De accommodaties hebben ieder hun eigen luxe faciliteiten, te denken aan hoogwaardige kwaliteitsbedden (210 x 90), een sfeerhaard, uitgebreide keuken, wasmachine, wasdroger, regendouche, sunshower en/of een sauna. Daarnaast hebben de accommodaties een sfeervolle inrichting en beschikken ze over een goede Wi-Fi verbinding.

Voor kinderen is De Hofstede ook uitermate geschikt. Naast spel- en knutselvoorzieningen in de accommodaties biedt het speelterrein ook uren speelplezier.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst staat uw accommodatie vanaf 15.00 uur toegankelijk. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Neemt u de bus naar De Hofstede?

Vanaf de boot kunt u lijn 1 naar Ballum/Hollum nemen. Bij de halte aan de Yme Dunenweg stapt u uit. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar De Hofstede.

Wanneer u uw auto wilt meenemen!

Heeft u een accommodatie geboekt en wilt u ook uw auto meenemen naar Ameland? Reserveer deze dan snel via www.wpd.nl of bel met Wagenborg op 0900-9238.

Huisdieren

Huisdieren zijn in bijna alle accommodaties welkom. Alleen de appartementen Hooivak en Langsdeel zijn huisdiervrij. Per accommodatie mogen er maximaal 2 huisdieren worden meegenomen. Wij vragen een toeslag per huisdier, per verblijf.