Handig om te weten

Over de Hofstede

De Hofstede is een kleinschalig complex met vijf luxe appartementen en een luxe bungalow.
De appartementen en bungalow hebben ieder hun eigen luxe faciliteiten zoals hoogwaardige kwaliteitsbedden (210 x 90), een sfeerhaard, uitgebreide keuken, wasmachine, wasdroger, regendouche, sunshower en/of een sauna. Daarnaast beschikken ze over een sfeervolle inrichting en een goede Wi-Fi verbinding.

Ameland met kinderen

Ameland bezoeken met kinderen? Dan is de Hofstede de ideale plek met luxe en kindvriendelijke accommodaties. Naast spel- en knutsel voorzieningen in de accommodaties biedt ons speelterrein meer dan uren speelplezier.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst staat uw accommodatie vanaf 15.00 uur toegankelijk. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Met de bus naar De Hofstede

Vanaf de boot kunt u lijn 1 naar Ballum/Hollum nemen. Bij de halte aan de Yme Dunenweg stapt u uit. Vanaf daar is het nog 4 minuten lopen naar De Hofstede.

Met de auto naar De Hofstede

Heeft u een appartement geboekt en wilt u ook uw auto meenemen naar Ameland? Reserveer deze dan snel via www.wpd.nl of bel met Wagenborg op 0900-9238.

De Hofstede is ook toegankelijk voor huisdieren

Huisdieren zijn in bijna alle appartementen welkom. Alleen de appartementen Hooivak en Langsdeel zijn huisdiervrij. U kunt per accommodatie maximaal 2 huisdieren meenemen om te genieten van Ameland. Wij vragen een toeslag per huisdier, per verblijf.

Veelgestelde vragen

Meer weten over De Hofstede of heeft u een vraag aan ons? Bekijk onze veelgestelde vragen.