Arrangementen

Houdt deze pagina in de gaten voor aankomende arrangementen & last minutes.

November Kunstmaand – 1 t/m 30 november 2023 

In november staat Ameland in het teken van kunst. Verspreid over het gehele eiland exposeren ongeveer honderd professionele kunstenaars hun werk. Een internationaal gezelschap van kunstenaars uit o.a. Scandinavië, Duitsland en Nederland.

Overdag kunt u heerlijk ronddwalen over het eiland, maar ’s avonds is er ook veel te doen. Podiumkunst is in deze maand ook een onmisbare kunstvorm. Zo kun je in de avond genieten van bijzondere voorstellingen. Er vinden filmavonden plaats en er worden literaire avonden en concerten georganiseerd.

 

Reserveer uw accommodatie in november en het programmaboekje ligt voor u klaar.   

Yoga Retreat Ameland – 25 t/m 28 januari 2024 

Een heerlijk weekend naar één van de mooiste stukjes Nederland! Een eiland met veel natuur, rust en ruimte. De ultieme plek om tot jezelf te komen. Dompel je onder in de uitgebreide yogalessen, gegeven door Manita Schwillens, volgens de Iyengar Yoga methode waarin zowel aandacht zal zijn voor het beoefenen van asana’s (houdingen) als ook voor pranayama (adem) en filosofie.

U verblijft in onze luxe, zeer comfortabele bungalow Wagenschuur, van alle gemakken voorzien en op loopafstand van het strand.

Voor de innerlijke mens wordt gezorgd door Lobke Brouwer, van Lobke’s 5 seizoenen, waarbij zij seizoensgericht, gebalanceerd en vegetarisch het eten en drinken voor ons zal verzorgen. Wat wil je nog meer? Ga je mee?

Check de website en voor meer informatie.